Organ Topstitch Titanium naald

Een naald is een naald zou je zeggen

Maar er is een heel groot verschil tussen de verschillende soorten naaimachinenaalden. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende diktes.

En dan is er is er nu ook:
de superieure Organ Titanium Topstitch naald.

Deze naald met titanium coating past in alle huishoudelijke naai- en lockmachines. Er zijn 4 diktes beschikbaar om alle soorten garens en stoffen te naaien.

De topstitch naald wordt door experts, zoals modevakscholen en professionals aangeraden voor quilten, borduren, appliceren en het naaien van kleding en huisdecoratie.

De naalden zijn geschikt voor alle soorten garen, inclusief het metallic garen.

De Organ Needle Company uit Japan staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige produkten. Zij hebben met behulp van de nieuwste technologie deze titanium gecoate topstitchnaalden ontworpen. Doordat deze naalden een dunne laag Titanium Nitride hebben, blijven ze langer scherp en gaan langer mee dan welke andere topstitchnaald op de markt.

Waarom kiezen voor een topstitch naald voor alledaagse klussen?

De Topstitch naald heeft een langer oog en een bredere, diepere groef.  Hij wordt ook de Magische Naald genoemd. Het maakt echt verschil bij het naaiwerk.

Belangrijk om te vergelijken

  • Titanium naald
    De titaniumnaald is te herkennen aan de “gouden” kleur. Deze naald is perfect te gebruiken voor zwaar werk. Het “titanium” maakt dat deze naald sterker is dan een gewone naald en ook langer scherp blijft. Deze naald heeft dus een langere levensduur. Kan dus zeer goed voor projecten gebruikt worden waar veel steken gemaakt worden. (zoals borduren.)
  • Topstitch naald
    Heeft een extra groot oog en een bredere groef waardoor dikker doorstikgaren beter past.
 

Direct naar

Homepage
Naaimachines & Lockmachines
Berichten
Dealers
Contact

Contactgegevens

Gritzner Naaimachines
Damstraat 5
4001 KZ Tiel
0344-681159
info@gritzner.nl


Facebook
Twitter
 

Copyright - Een naaimachine kopen doe je bij Nijtmans Naaimachineshop