0344 - 61 22 55 Naaimachinewinkel Tiel Servicepunten

Naaimachinewinkel Tiel

Nijtmans Naaimachines, sinds 1956 dé naaimachine vakspecialist.

Nijtmans Naaimachines is een naaimachinewinkel dat al meer dan 50 jaar gevestigd is in Tiel. Hans Nijtmans is de derde generatie naaimachinespecialist.

Servicepunten in heel Nederland

Inmiddels heeft Nijtmans Naaimachines een vestiging in Tiel en zeven servicepunten in Druten, Geldermalsen, Beneden Leeuwen, Leerdam, Leersum, Culemborg en Oss. Door de centrale ligging is een snelle levering door heel Nederland gegarandeerd.

Bekijk hier onze servicepunten...

Nijtmans Naaimachines is met 7 servicepunten toonaangevend in midden Nederland. 

Sterna gecertificeerd

Nijtmans Naaimachines is de enige Sterna gecertificeerde naaimachinedealer in de regio. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van vakmanschap en assortiment. Hiermee is Nijtmans Naaimachines niet alleen een vertrouwd verkooppunt, maar kunt u hier ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw naaimachine of lockmachine.

Nijtmans is officieel dealer van onder andere de volgende naaimachine merken

Naaimachines, borduurmachines en lockmachines van Pfaff, Bernina, Elna, Brother, Singer, Husqvarna Viking, GritznerAlfa, en Babylock. Natuurlijk leveren wij alle andere merken machines en verzorgen wij de service en het onderhoud van alle merken, ongeacht waar deze gekocht zijn. Ook kunt u bij Nijtmans Naaimachines terecht voor allerlei fournituren, zoals: knopen, ritsen, naalden, garen, dmc-garen en andere materialen.

Bezoekadres naaimachinewinkel in Tiel

Nijtmans Naaimachines
Damstraat 5
4001 KZ - Tiel

Voor een afspraak bel 0344 - 61 22 55 of stuur een e-mail naar info@nijtmans.nl

Stel een vraag aan Nijtmans Naaimachines

Direct contact

Vragen over de aankoop van een naaimachine borduurmachine of lockmachine? Stel uw vraag gerust. Naaimachine vakspecialist Hans Nijtmans geeft u graag advies op maat.

0344 - 61 22 55

Corona update: bestel je naaimachine online!

Open voor reparaties en voor de DPD-pakketshop.
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 16:00
Zondag en maandag gesloten

Wij helpen je graag met het zoeken van de perfecte naaimachine of accessoires via mail of telefoon. Jouw bestelling sturen wij dan naar je op. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen.

Neem contact met ons op

Veilig en betrouwbaar winkelen

0344 - 61 22 55 Openingstijden