0344 - 61 22 55 Naaimachinewinkel Tiel Servicepunten

Naaimachine huren

Huur een ijzersterke naaimachine of lockmachine

Huur een robuuste naaimachine

Er zijn zo van die momenten dat je gewoon een (extra) naaimachine nodig hebt. Er moeten kostuums genaaid worden voor de toneelvereniging, de schoolmusical of de carnavalsclub. Of je hebt gewoon geen goede, sterke naaimachine tot je beschikking.
Hiervoor is onze verhuurservice een uitkomst.

Naaimachines huren met Dubbel Transport

Wij verhuren ijzersterke, naaimachines met dubbel transport van het premium merk Gritzner®. Deze naaimachines zijn sterk en betrouwbaar. En door het Ingebouwde Dubbel Transport kunnen  probleemloos alle soorten stof verwerkt worden. Van dunne zijde tot dikke jeans.

Geen wonder dat steeds meer mensen en instellingen de weg vinden naar ons bedrijf. Alle machines worden voor ze naar de klant gaan uitgebreid gecontroleerd en getest. Op verzoek kunnen wij de machine ook speciaal voor u op de gewenste stof instellen.

Verhuur van naaimachines conform uw wensen

De machines zijn compleet met een Nederlandse handleiding en natuurlijk een zeer uitgebreide accessoire set, zodat alle werkzaamheden, zoals ritsen inzetten of gordijn vermaken met de machines uitgevoerd kunnen worden.

U huurt al een Gritzner® dubbeltransport naaimachine voor €50,- per week.

Mocht u speciale naaimachines nodig hebben of heeft u andere vragen over de verhuur van machines, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan kijken hoe wij u zo veel mogelijk kunnen helpen bij het vervullen van uw wensen.

Naaimachine verhuur

Nijtmans Naaimachines Tiel
Damstraat 5
4001 KZ Tiel

Telefoon: 0344 - 61 22 55
Email: info@nijtmans.nl

Stel een vraag aan Nijtmans Naaimachines

Direct contact

Vragen over de aankoop van een naaimachine borduurmachine of lockmachine? Stel uw vraag gerust. Naaimachine vakspecialist Hans Nijtmans geeft u graag advies op maat.

0344 - 61 22 55

Veilig en betrouwbaar winkelen

0344 - 61 22 55 Openingstijden